Cycling

Wielrennen is een fantastische sport! Maar ook een sport die vraagt om er veel voor te doen en - misschien belangrijker- te laten. Een avondje met vrienden de kroeg in voor een criterium is geen optie. Drie tot vijf trainingen in de week is veeleisend.

 

Maar je doet het wel ergens voor. Om met je armen in de lucht over de streep te komen en de beste, de snelste te zijn van een heel peloton is een geweldig gevoel!

 

Daarvoor heb je in de winter in de kou je kilometers gedraaid, na nieuwjaar je blokken gedraaid, om te kunnen oogsten vanaf het voorjaar!

Veel wielrenners trainen echter te eenzijdig om met de armen in de lucht over de streep te komen. Kilometers maken, meestal hetzelfde tempo, en geen logische opbouw van trainingsintensiteit van november tot oktober.

 

Ik heb ruime ervaring met het trainen van amateur wielrenners van elite tot sportklasse. Door een korte periode van monitoren van trainingen en eerdere wedstrijden, zullen we samen een seizoensplanning opstellen en een slimme opbouw van de trainingsinhoud gedurende het seizoen plannen. Alles op maat gemaakt. Geen dertien in een dozijn schema.

 

Iedere wielrenner, ieder ambitie niveau is bij mij aan het juiste adres. Voor meer info zie Coaching opties!